sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Värjäysprojekti

Värjäilyjä on tullut harrastettua jo pitkin syksyä, lähinnä vääränvärisiä kankaita käyttökelpoisimmiksi, mutta toki sekaan on mahtunut ikitahroilla varustettuja vaatteita, jotka sitämyöten saavat uuden elämän :)
Jostain kumman syystä useampi koneellinen värjättäviä on muuttunut ruskeaksi, niin myös tämä :D


Tässä värjäykseen on lähdössä Isoveikan turkoosit joustishousut, nämä se onnistui kuraamaan haalarin läpi, eikä tahrat polvista ja pepusta lähteneet useammassakaan pesussa, joten ainoa vaihtoehto oli värjätä ne tummemmiksi, jottei kuratahrat näy. Herran kalsareissa oli sama ongelma. Isosiskon perhospaidassa oli kanssa jotain lähtemättömiä tahroja, samoten pikkusiskon hameessa. Sain kaverilta muutamia mammavaatteita, joukossa tuo vaaleanpunainen paita, joka oli muuten hyvä, muttei ihan mun värinen ;)
YSViltä bongasin ketjun äp:n vanupukujen värjäämisestä ja sitähän piti tietysti kokeilla myös :D Kirpparilta löytyi tuo muutaman vuoden takainen turkoosiraitainen vanupuku (joka toki oli ihan kiva myös tollaisena) ja sekin pääsi koneeseen testiin.
Lisäksi on vielä puolikas äp:n huppupyyhe ja muutama kangaspala, harmaalla pohjalla punaisia tähtiä, punaisia raitoja sekä tummansinisiä raitoja, joista viimeisimmästä olen kyllä tehnyt Isoveljelle jossain vaiheessa housut (ed. blogi) mutta tuo vaaleanharmaa ei vaan yksinkertaisesti iske!Ja lopputulos oli sitten tämä:Joukkoon oli eksynyt vielä rötänen body, jota ei edellisessä kuvassa näy. Perhospaidasta tuli aivan upea!! Sekä minä, että Isosisko ollaan varsin tyytyväisiä lopputulokseen :) Myös vanupuku on hauska, kuten itseasiassa kaikki muutkin vaatteet ja kankaat. ÄP:n pyyhkeestä tulee puolipotkarit vauvalle ja jäi siitä palanen NB-kokoiseen vaippaankin. Muutkin kankaanpalat päätyivät vaippakäyttöön, näistä sitten omat postauksensa myöhemmin, kun kaikki vaipat on valmiita...


Ja tässä vielä erikseen nämä nuoren herran housut, lopputulos oli aika mielenkiintoinen. IRL väri on sellainen harmaanruskea, ihan kiva kuitenkin ja aivan erisävyinen, kun muut pojan ruskeat housut ja varmasti paljon toimivampi, kun alkuperäinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti