sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Batmanit

Tuunauskurssilla, jossa käyn, on varsin sekalainen ohjelma, tehdään mitä milloinkin. Eräällä kerralla tutustuttiin sitten kankaanpainantaan, joka kyllä oli tuttua entuudestaankin, tosin vain tuputtamalla on tullut itse tehtyä.
Kurssilla oli nyt käytössä silkkipaino, mikä sen kaukalon virallinen nimi nyt sitten onkaan ;)


Piti siis keksiä yksivärinen, yksinkertainen kuva, jonka kokorajotus taisi olla joku 10x14cm, kaikki piirtämäni dinot ja paloauto olivat ylimittaisia tuohon tarkoitukseen.
Sitten tuli mieleen Batman, nuo kaikki supersankarit kun tuon nuoren miehen mieleen nyt niin kovasti ovat ja logohan on varsin yksinkertainen verrattuna moneen muuhun suosikkiin. Netistä sitten kuvahaulla logon etsin ja tulostutin ja siitä sitten sabluuna tehtiin.

Ensin painoin keltaisille collegetilkuille muutaman logon kokeeksi, tarkoitus oli leikata siitä soikio ja aplikoida mustan collegepaidan rintamukseen ja tuollainen siitä sitten tuli. Sekä college, että keltainen resori on Eurokankaasta. Pääntien resori jäi hieman turhan löysälle, mutta toistaseks en oo jaksanu purkaa ja tehdä sitä uudelleen...


Samalla kokeilin sitten uutta raglan-hupparin kaavaa. Se oli Ottobren 1/08 lehdessä ja lopputulos mun makuuni turhan lyhyt ja leveä. Hieman muokkasin (=pidensin) kappaleita jo valmiiksi tuon toisen paitakaavan mittojen mukaan, mutta tuskin tuolla kaavalla useampia huppareita tulee kuitenkaan tehtyä (yksi toinen tosin leikattuna jo...)
Kaula-aukko jäi turhan laakeaksi hupun kanssa, joten siihen piti ommella pieni pätkä resoria kuromaan sitä kasaan.
Nämä collarit löytyivät kotoa valmiiksi, ihan hauska lopputulos tuli harmaata ja mustaa yhdistellen, harmaasta kun ei yksinään riittänyt, mut kävi se näinkin :)
Batman-logo on siis painettu suoraan etukappaleeseen tässä, jos jäi epäselväksi ;)


Mainittakoon vielä, että se silkkipainotekniikka ei oikein sytyttänyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti