keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Tyrannosaurus Rex


Dinosaurukset ovat tuon 5-vuotiaan Isoveljen mieleen ja pitihän niitä paitaankin saada. Kuovista sattui löytymään enemmänkin dinosaurus-aiheisia sabluunoita, joita sitten kestovaippailutapaamisen lomassa piirreltiin paperille, kotona laminoitiin ja leikattiin painosabluunaksi.
Kankaanpainannasta innostuin taas Tuunauskurssilla, jolla se erään kerran aiheena olikin. Tästä sitten oma postaus myöhemmin.
Itseasiassa en ole aikaisemmin vaatteisiin mitään painanut, lähinnä lasten kanssa askarrellut kasseja, pyyhkeitä, tyynyliinoja yms. mummeille ja kummeille joululahjoiksi ja jotain sen suuntasta on varmaan tänäkin vuonna luvassa muutamalla Tuunauskurssilta saadulla idealla höystettynä, mutta eipä siitä vielä enempää, että säilyy yllätys ;)

No mutta asiaan. Paita on Eurokankaan jenkkicollegesta (16e/kg), aika hyvän väristä oli tarjolla, sitä tuli haettua enemmänkin muutamassa erässä, eli jokunen paita lisääkin siitä vielä tulee. Pääntiellä on tummanruskea resori, hihat ja helma käännetty, mutta varmaan niihinkin voisi resorin vaihtaa, jahka sitä saa hankittua lisää, joutuu tilaamaan nimittäin...
Eteen painoin kaksi vastakkain marssivaa dinosaurusta ja hihoissa on lentoliskot, käyttämättä jäi vielä 3 erilaista sabluunaa seuraavia paitoja ajatellen.
Paita on ollut pojan suuri suosikki ♥ ja onpahan äitikin siihen aikasta tyytyväinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti